LED ekrani služe za prikazivanje slika i video snimaka velikih dimenzija i postaju standard u oblasti svetlećih reklama. ELITAS izrađuje i montira softisficirane LED ekrane svih tipova, po zahtevu. U ponudi su LED paneli proizvoljnih dimenzija, oblika, rezolucije, razmaka između dioda (pitch), jačine osvetljaja,kontrasta, vodootpornosti i sa mnogim drugim tehničkim karakteristikama. LED displej može biti zakrivljen, tako da na primer prati oblik fasade na koju se postavlja. Poslednjih godina popularni su fleksibilni LED ekrani koji su savitljivi i mogu formirati proizvolje oblike.

Prema nameni, LED ekrane najčešće delimo na LED ekrane za spoljašnje oglašavanje i LED ekrane za unutrašnje prostore.

ELITAS Vam nudi LED ekrane premium kvaliteta i pruža uslugu “ključ u ruke” koja obuhvata kompletan proizvod, montiran i pušten u rad, uz svu prateću opremu i softvere.

Nudimo Vam LED panele sa fiksnom i mobilnom instalacijom. LED ekani sa mobilnom instalacijom se preporučuju ukoliko se planira česta montaža i demontaža LED modula.

LED displej može biti deo digital signage sistema koji je takođe u ELITAS ponudi. ELITAS Digital Signage razvojno-istraživački inženjerski tim spreman je da odgovori na sve Vaše zahteve.

 

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte KONTAKT