Fleksibilni LED displeji

Proizvoljnost oblika

Savitljivi moduli

Fleksibilni LED displeji su LED ekrani koji se izrađuju od fleksibilnih, savitljivih modula, visoke rezolucije. Mogu da budu proizvoljnih oblika, u zavisnosti od toga kako su pojedinačni paneli raspoređeni. Fleksibilni ekrani su u vidu valjka, talasa, ili bilo kog unikatnog oblika.

svetleci unutrasnji displej
led displej ekrani

Fleksibilni LED displeji su namenjeni  za unutrašnju montažu, a najčešće se koriste za tržne centre, stadione, aerodrome, klubove, železničke stanice. Uglavnom prate oblik ,,fasade “ na koju se postavljaju. Fleksibilni LED ekrani se lako mogu montirati, demontirati i sklopiti za skladištenje i transport.

Za Elitas nijedan dizajn nije previše složen i nijedan projekat nije prevelik za implementaciju. Kod nas dobijate fleksibilne LED dispeleje koji su skrojeni da se uklope u Vaš prostor. Imamo kapacitet da proizvedemo fleksibilni LED ekran bilo koje veličine i oblika prema Vašem zahtevu i potrebama. 

fleksibilni-led-displeji-na-zidu-kancelarije

Inovativna rešenja

Unikatni i drugačiji

LED fleksibilni displeji se proizvode u našoj fabrici, što nam omogućuje da održavamo visoke standarde kvaliteta i da postojimo više od 27 godina za Vas. Kod nas dobijate LED ekran baš kakav ste zamislili, unikatan i drugačiji, jer sve radimo prema željama naših klijenata. Fleksibilni LED displeji su inovativno rešenje, za sve one koji žele nešto drugačije i otmenije.

Pogledajte naše PROJEKTE