Elitas Belgrade

Zaposlenje

Naša misija je da zadovoljimo sve potrebe naših klijenata u domenu vizuelnih komunikacija, objedinjavajući njihove zahteve i naše bogato iskustvo. Da bismo to postigli, imperativ našeg poslovanja je kvalitet proizvoda i usluge i ispunjavanje rokova i ostalih zahteva na maksimalnom nivou. Za ovakav način rada neophodna je podrška zaposlenih, kroz efektivan i efikasan rad svakog pojedinca i timski duh. 

Timski duh

Radna atmosfera

Motivisanje i zadovoljstvo zaposlenih zauzimaju jedno od najznačajnijih mesta u poslovanju ELITAS-a. Pored sistema nagrađivanja, podstičemo razmenu pozitivne energije i negujemo pozitivnu radnu atmosferu. Osobine i ponašanje koje najviše cenimo, podržavamo i razvijamo kod naših zaposlenih su poštenje, lojalnost, kreativnost, samostalnost, kao i timski rad, doprinos pozitivnoj atmosferi, poštovanje standarda i procedura rada. Poslovni razvoj naših zaposlenih obezbeđujemo kroz edukaciju, praćenje i primenu novih poslovnih i stručnih (sa)znanja i unapređivanje kadrovske politike.

Radna-atmosfera-Elitas-Belgrade

Možda izaberemo baš Vas

Pridružite se našem stručnom kolektivu

Naš multidisciplinarno orijentisan tim danas se sastoji od više od 40 zaposlenih, i to u najvećem broju inženjera i tehničara. Otvaranje novih radnih mesta i uvođenje novih zaposlenih u posao predstavljaju naše veliko zadovoljstvo. Ukoliko ste zainteresovani za našu delatnost, visokomotivisani ste za rad, želite da napredujete i usavršavate se, pošaljite svoju radnu biografiju na e-mail adresu: office@elitas-belgrade.com ili poštom ELITAS d.o.o., Ikarbus Nova 3 19, Beograd.

ELITAS

Vas poziva na najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji, 48. Međunarodni sajam Građevinarstva u Beogradu – SEEBBE od 22- 25. aprila.

Možete da nas posetite u hali 4. Beogradskog sajma. Za Vas smo pripremili prezentacije materijala koje zastupamo na tržištu: LED DISPLAY – Visualeader, Qiangli i još mnogo drugih. Vidimo se!