LED displeji

Za Vas pravimo
LED displeje po meri

Proizvodimo indoor i outdoor LED displeje, svih tipova i dimenzija, prema zahtevu. Bilo da Vam je potreban LED bilbord ili fleksibilni LED displej–na pravom ste mestu! LED ekrani su efektan način da promovišete svoj brend, proizvode, posebne ponude. Mogu se primeniti na bilo koju delatnost. Fleksibilnost u pogledu predstavljanja Vaših poruka (video, animacije, slike) na  LED displejima sve čini mogućim. Sa LED ekranima reklamirate svoj brend 24/7.

Sa Vama kreiramo Vašu viziju budućnosti

LED ekrani su savremene reklame, sa najvećim potencijalom ,,rasta“ u budućnosti. Multimedijalni ekrani će Vam pomoći da poboljšate Vašu viziju i ostvarite efektnu i efikasnu komunikaciju sa Vašim klijentima. Naši LED displeji po meri daju novu dimenziju imidžu Vašeg brenda, a zastupljeni su gotovo svuda: na šetalištima, u izlozima, tržnim centrima, pored prometnih puteva. Kod nas dobijate LED ekrane premium kvaliteta i uslugu ,,ključ u ruke“. Elitas za Vas projektuje i proizvodi LED displeje svih tipova (LED bilborde, LED postere, LED transparentne displeje, fleksibilne LED ekrane, LED holograme).

LED BILBORDI

LED bilbordi služe za prikazivanje slika i video snimaka velikih dimenzija i postaju standard u oblati LED ekrana. Odličan su način za popularizaciju Vašeg brenda, prezentaciju proizvoda i usluga. LED bilbord će privući pažnju i samim tim Vašu reklamnu poruku izdvojiti od konkurencije.

LED POSTERI - iPOSTERI

LED poster je LED ekran predefinisanih dimenzija koji se koristi za prikazivanje informacija u otvorenom i zatvorenom prostoru. Multimedijalni LED poster ima ultra tanak i moderan dizajn, napravljen od aluminijumskog profila.

LED displej 70 x 70cm

Dvostrani LED displej dimenzija 70x70 cm je napredna tehnološka inovacija koja omogućuje istovremeno prikazivanje sadržaja na obe strane ekrana. Njegova visoka rezolucija i osvetljenost osiguravaju jasan i oštar prikaz poruka, slika ili video materijala u različitim svetlosnim uslovima. Ovaj tip displeja idealan je za upotrebu na prometnim mestima gde je vidljivost iz više smerova ključna.

LED apotekarski krst

LED multimedijalni apotekarski krst u boji je dimenzija 65*65cm. Kombinuje modernu LED tehnologiju sa klasičnim apotekarskim simbolom - krstom, pružajući izuzetnu vidljivost i privlačnost. Fleksibilnost u prikazivanju različitog sadržaja, poput teksta, slika,, videa ili animacija, omogućava prilagođavanje promenama i promocijama.

JEDNOBOJNI LED DISPLEJI

Jednobojni LED displeji su LED displeji sa crvenim, belim, plavim, zelenim ili žutim led diodama. LED displeji mogu da budu RGB, 7-obojni, tako da se putem software-a za unos sadržaja bira neka od dostupnih boja (crvena, bela, plava, zelena, žuta, tirkizna i ružičasta).

LED TRANSPARENTNI DISPLEJI

LED transparentni displeji su delimično providni LED ekrani koji se sastavljaju od modula 1000x500mm, do Vaših željenih dimenzija. Ograničenje u pogledu dimenzija ne postoji. LED transparentni ekran je lagan i ne zauzima prostor, jer se uglavnom montira u izloge.

FLEKSIBILNI LED DISPLEJI

Fleksibilni LED displeji su LED ekrani koji se izrađuju od fleksibilnih, savitljivih modula, visoke rezolucije. Mogu da budu proizvoljnih oblika, u zavisnosti od toga kako su pojedinačni paneli raspoređeni. Fleksibilni ekrani su u vidu valjka, talasa, ili bilo kog unikatnog oblika.

LED MESH DISPLEJI

Tradicionalne reklame sa statičnim slikama i natpisima koji ne mogu jednostavno da se menjaju odavno ne mogu da ispune savremene zahteve za reklamama. Nova tehnologija donosi nove prednosti. Video, animacija, fotografija, zvuk, brza izmena sadržaja, velika osvetljenost i transparentnost displeja daju veliku prednost u reklamiranju u odnosu na zastarele reklame.

LED HOLOGRAM

LED hologramski ventilatori su tipovi displeja koji proizvode sliku koja naizgled ,,lebdi" u vazduhu. Funkcionišu tako što imaju trake RGB LED dioda, pričvršćene na lopatice ventilatora. Da bi se proizvela slika kontrolna jedinica osvetljava diode dok se ventilator okreće.

Pogledajte naše PROJEKTE