Solarna-pametna stajališta

Zaštita životne sredine

Sunce kao izvor energije

Solarna stajališta se napajaju na solarnu energiju, a izvor napajanja su solarni paneli. Pametna stajališta proizvodimo po meri, na zahtev klijenta, prema odabiru dimenzija, materijala, boja i dizajna. Izrađujemo ih od najkvalitetnijih, trajnih materijala (nerđajući čelik, aluminijum, akrilat, kaljeno staklo…). 

Urbana-oprema-solarno-stajaliste

Autobuska stajališta sa solarnim napajanjem imaju bežični wifi internet, punjače za uređaje, reklamni totem sa LED osvetljenjem, LED rasvetu, klupu, kantu za otpatke. Reklamni prostor je bitan segment pametnih klupa i solarnih autobuskih stajališta. Kroz izdavanje reklamnog prostora  se očekuje povrat investicije. Automatsko uključivanje LED rasvete se kontroliše senzorom pokreta. 

Zahvaljujući modularnoj strukturi, solarna stajališta se mogu  dopuniti dodatnim tehnologijama. Dodatna oprema na solarnim stajalištima se prilagođava potrebama klijenata. Mogućnosti kombinovanja elemenata i funkcija  su neograničene. 

Opciono postoji mogućnost ugradnje interaktivnog LCD monitora ili LED ekrana, kamera za nadzor i sos tastera. Mini displeji na stajalištima obezbeđuju informacije o autobuskim linijama i vremenu čekanja. Solarni panel koristi energiju sunca za obezbeđivanje svih funkcionalnosti solarnih stajališta.

Solarna stajališta svetleci displej

Efikasnost i isplativost

Kompletna automatizacija

Autobuska stajališta na solarno napajanje mogu da budu različitih veličina u zavisnosti od mesta montaže. Autobuska stajališta sa solarnim napajanjem su isplativa, energetski efikasna i doprinose očuvanju okoline kroz korišćenje obnovljivih izvora energije.

Pogledajte naše PROJEKTE