Dizajn i projektovanje

Atraktivan i prilagođen dizajn

Usaglašavanje vizuelnog identiteta

Da biste privukli odgovarajuće klijente, potreban Vam je atraktivan dizajn, prilagođen Vašoj delatnosti. Atraktivan i prilagođen dizajn utiče na imidž i uspeh Vaše kompanije.

Neki naši klijenti imaju knjige standarda po kojima su definisani izgled, dimenzije i materijali od kojih se proizvodi izrađuju. Klijentima kod kojih to nije propisano, Elitas svojim znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom predlaže najbolja rešenja.

U procesu vizuelizacije naši dizajneri polaze od osnovnih zahteva klijenta, zadatih na osnovu postojećeg vizuelnog identiteta, želja i same delatnosti. 

Po usaglašavanju vizuelnog identiteta i tehničkih zahteva, pristupa se izradi idejnog projekta za reklame. U sklopu idejnog projekta predlažemo Vam pozicije za reklame, dimenzije, pozicije nosača, izvode elektičnih instalacija…

Dizajn-i-projektovanje-svetlecih-reklama

Zadatak projekta koji Elitas izrađuje je da definiše tehničke detalje za proizvodnju i montažu. Definisanje tehničkih detalja, odnosno konstruktivno rešenje utiče na kvalitet, funkcionalnost, servisabilnost proizvoda, na proizvodnu cenu i troškove održavanja. Pored toga, bitan zahtev koji naša konstruktivna rešenja ispunjavaju je estetika (vizuelni doživljaj, kvalitet materijala i izrade, vidljivosti spojeva, homogenost prosvetljene površine).

Optimizacija u projektovanju, proizvodnji i montaži je deo naših standardnih procedura rada, tako da se kvalitet materijala i samog tehnološkog procesa nikada ne dovodi u pitanje. Konstruktivno rešenje obuhvata izbor odgovarajućih vrsta materijala, u odgovarajućem kvalitetu, u optimalnoj količini i odgovarajuću obradu.

Dugogodišnje iskustvo

Konstruktivno rešenje

Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti, praćenju i primeni svetskih trendova i inovacija, naši projektanti izrađuju rešenja stabilnih i bezbednih konstrukcija i sklopova koji ispunjavaju sve potrebne mere bezbednosti i standarde kvaliteta i vizuelnog izgleda. Nekada je izazov uklopiti tehničke zahteve u budžet investitora, ali su dobra komunikacija i poverenje između nas i naših klijenata osnov za uspešnu realizaciju na obostrano zadovoljstvo.

Pogledajte naše PROJEKTE