LCD ekrani

LCD ekrani za potrebe Vašeg biznisa

Naši najsavremeniji LCD ekrani će Vam pomoći da istaknete prednosti Vaše firme, povećate prodaju i podignete  kompanijski brending na znatno viši nivo. Elitas za Vas instalira moderne LCD ekrane premium kvaliteta i različitih dimenzija. Zasnovani na preciznoj japanskoj tehnologiji i visokoj rezoluciji LCD ekrani brzo pronalaze svoje mesto i primenu u različitim sektorima i delatnostima Vašeg poslovanja.  

Benefiti upotrebe LCD ekrana

Iskoristite sve prednosti i pogodnosti Elitas LCD ekrana. Osnovne funkcionalnosti i  benefiti su: energetska efikasnost, dugotrajnost (veoma pouzdani ekrani, u proseku jedan LCD ekran može da traje i do 60.000 sati), odlična rezolucija i kvalitet slike, pixeli organskog materijala, tečni kristal, LED pozadinsko osvetljenje (efektivno i energetski efikasno), mala težina u odnosu na veličinu ekrana. Iskoristite sve navedene funkcionalnosti LCD ekrana i  zasijajte jače od Vaše konkurencije. Dostupne su različite veličine LCD ekrana pogodne za Vaše poslovne prostore. 

PROFESIONALNI LCD MONITORI

LCD (Liquid Cristal Display) je monitor zasnovan na tehnologiji tečnih kristala. Monitori iz naše ponude su japanskog prizvođača NEC. NEC monitori su posebna klasa LCD ekrana predviđena za poslovne potrebe.

INTERAKTIVNI LCD KIOSK

Interaktivni LCD kiosk je samostojeći info pano sa ekranom osetljivim na dodir. Sastoji se od LCD displeja osetljivog na dodir sa kućištem od čeličnog lima. Veličine monitora kioska su 24", 32", 43", 46", 55", 65" i 86", u zavisnosti od afiniteta i potreba korisnika.

INFORMATIVNI LCD TOTEM

Informativni LCD totem-city light je samostojeći LCD panel za reklamiranje, pružanje informacija, navigaciju. Osnova totema je LCD displej, dok je postolje od aluminijuma ili čeličnog lima. LCD totemi su jednostrani ili dvostrani, sa kaljenim staklom za bolju zaštitu.

Pogledajte naše PROJEKTE