Informativni LCD totem

Lako prenosivi

Tehnologija izuzetnog kvaliteta

Informativni LCD totem-city light je samostojeći LCD panel za reklamiranje, pružanje informacija, navigaciju. Osnova totema je LCD displej, dok je postolje od aluminijuma ili čeličnog lima. LCD totemi su jednostrani ili dvostrani, sa kaljenim staklom za bolju zaštitu.

svetlece reklame 55inch
svetlece reklame totemi

Veličina ekrana je u širokom rasponu, a najtraženiji su LCD totemi sa dijagonalom ekrana 55″. Informativni LCD totemi su dizajnirani za komercijalnu upotrebu, predviđeni da rade 24/7. Mogu da imaju interaktivan (touch screen) displej, osetljiv na dodir. 

Informativni LCD totemi su namenjeni za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Indoor LCD totemi maju široku primenu: restorani, hoteli, bolnice, muzeji, galerije, tržni centri, maloprodajni objekti, javne institucije, firme. U tržnim centrima LCD totemi se mogu kodirati da prezentuju najnoviju kolekciju, oblačeći kupca kao modela, gde kupac vidi kako bi mu stajao odevni predmet.

svetlece reklame 55 inch totemi

Uslužni objekti i restorani

Široka mogućnost primene

Primena uređaja u restoranima je bazirana na sistem samostalnog naručivanja, tako što kupac odabere jelovnik i dobija informacije o porudžbini i iznosu računa.

U skladu sa trenutnom globalnom situacijom epidemije virusa COVID-19, sve rasprostranjeniji su i LCD totemi sa integrisanim meračem telesne temperature, prepoznavanjem lica kao i sterilizatorom ruku.

Spoljni LCD totemi su našli primenu na javnim površinama i u parkovima. Uređaj je otporan na sve spoljne vremenske uticaje i ima IP65 zaštitu.

LCD ekrani MCDonalds
Pogledajte naše PROJEKTE