Jednobojni LED displeji

Funkcionalnost LED dioda

Animacija u visokoj rezoluciji

Jednobojni LED displeji su LED displeji sa crvenim, belim, plavim, zelenim ili žutim led diodama. Najefektniji su crveni LED displeji. Povezivanjem više vrsta jednobojnih modula dobijaju se višebojni displeji. LED displeji mogu da budu RGB, 7-obojni, tako da se putem software-a za unos sadržaja bira neka od dostupnih boja (crvena, bela, plava, zelena, žuta, tirkizna i ružičasta). Na taj način se kombinuju različite boje slova i pozadine.

Jednobojne LED displeje izrađujemo za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, jednostrane i dvostrane. Otporni su na sve atmosferske uslove (kiša, sneg…). Mogu da budu različitih veličina. Izrađuju se od modula P10, dimenzija 320x160mm, koji se ređaju kao lego kocke po visini i dužini do Vaših željenih dimenzija displeja. Gustina dioda je 10mm. Jednobojni LED displeji prikazuju aktuelne reklamne poruke (cene, akcije, kurs valuta, ponude), datum, tačno vreme, temperaturu vazduha.

Kontrola jednobojnih LED displeja je putem USB porta, lan kabla ili WiFi, preko mobilnog telefona ili računara. Promena sadržaja je vrlo jednostavna, tekst se menja po želji i potrebi. Jednobojni LED displeji emituju putujući tekst, statični tekst, u vidu raznih efekata, animacija: ciklično, putujući, padajući, da blinka, da se tekst kreće sa desna na levo, sa leva na desno, od gore na dole, od dole na gore, statično, u vidu promenljivih brzina.

Benefiti jednobojnih LED displeja

Pouzdano rešenje za Vaš biznis

Jednobojni LED displeji su efektivno rešenje za Vaš biznis, sa optimizovanim ulaganjima. Predstavljaju visoko efikasan oblik promocije proizvoda, usluga i svesti o brendu. Poboljšavaju korisničko iskustvo i grade poverenje i vezu između Vas i Vaših klijenata. Jednobojni LED displeji su efikasno i pristupačno rešenje za Vaš biznis. Veoma su upadljivi, privlače pažnju prolaznika i potencijalnih korisnika Vaših proizvoda i usluga. Danas praktično bilo koja firma bilo koje veličine može da iskoristi benefite jednobojnih LED displeja. Kada potencijalni klijent vidi Vašu reklamu iz vozila pozitivno će na istu da odgovori.  

Pogledajte naše PROJEKTE