Svetleće reklame

Izrađujemo svetleće reklame prema Vašim željama

Kreiramo svetleće reklame prema Vašim potrebama i željama. Brzo i efikasno odgovaramo na Vaše zahteve i isporučujemo moderne svetleće reklame u različitim oblicima i veličinama po sistemu “ključ u ruke”. Svetleće reklame izrađujemo po meri, od različitih materijala (pleksiglasa, alubonda, inoksa, platna, aluminijuma). Svaka svetleća reklama je autentična i prilagođena Vašem brendu.

Povećajte konkurentnost Vašeg brenda

Svetleće reklame su efikasan način da povećate konkurentnost Vašeg brenda. One upotpunjuju vizuelni identitet Vaše kompanije, pomažu Vam da povećate svest ljudi o Vašem brendu, a samim tim povećate profit. Od 3D logotipa i slova, preko totema, do LED ekrana, pružamo Vam rešenje vizuelnog identiteta koje zadovoljava Vaše potrebe. Uz naše svetleće reklame komunicirajte sa svojim klijentima, na pravom mestu, u pravo vreme. 

3D REKLAME/SLOVA

3D svetleće reklame su pojedinačni 3D elementi (logotipi, slova, natpisi), sa LED rasvetom. Prema zahtevu klijenta 3D natpisi mogu da budu različitih dimenzija i fontova. Proces izrade reklame kreće od dizajna, projektovanja i odabira materijala.

ALUBOND REKLAME

Alubond je troslojni kompozitni materijal koji se koristi u građevinarstvu za izradu fasadnih i enterijerskih elemenata, ali je svoje mesto pronašao i u izradi reklama. Alubond reklame mogu da budu svetleće i nesvetleće, za unutrašnju ili spoljašnju namenu.

TOTEMI

Totemi su samostojeće spoljašnje ili unutrašnje reklame proizvoljnih dimenzija. Spoljašnji totemi se izrađuju od klirita, alubonda, platna, aluminijumskog lima i profila, a noseća konstrukcija je od pocinkovanog čelika. Unutrašnji totemi su manjih dimenzija i laganije konstrukcije.

STUBNE REKLAME–PILONI

Piloni su stubne reklame, dvostrane, trostrane ili četvorostrane, osvetljene reflektorima ili prosvetljene LED rasvetom. Stubovi su od čelika, a reklamni elementi od pleksiglasa, panafleks platna, aluminijumskog lima i profila.

KROVNE REKLAME

Krovne reklame su svetleće reklame velikih dimenzija. Postavljaju se na čeličnu noseću konstrukciju na krovove zgrada. Krovne reklame se prosvetljavaju LED diodama ili osvetljavaju LED reflektorima.

FRIZEVI

Frizevi su svetleći ili nesvetleći reklamni elementi namenjeni za oblaganje nadstrešnica objekata, najčešće benzinskih stanica, banaka, kazina, kladionica, autoperionica. Izrađuju se od platna, alubonda, pleksiglasa, aluminijumskog lima i profila.

BANDERAŠICE

Banderašice su dvostrane svetleće reklame koje se postavljaju na stubove javne rasvete, u nizu. Najbolji efekat postižu za reklamne kampanje.

LED NEONSKE REKLAME

LED neonske reklame su svetleće reklame koje se izrađuju od led traka u slikonskom crevu. One su savremena zamena za neonske reklame od staklenih cevi punjenih inertnim gasovima, argonom i neonom.

Pogledajte naše projekte