LED apotekarski krst

Izvanredna vidljivost i efekti

Unapredite vidljivost svoje apoteke sa LED apotekarskim krstovima

LED apotekarski krst predstavlja modernu i efikasnu reklamu koja kombinuje naprednu LED tehnologiju i klasičan apotekarski simbol – krst. Naš LED apotekarski krst dolazi u dimenzijama 65x65cm i koristi P6 tehnologiju ekrana, što omogućava izvanredan kvalitet slike i vidljivost čak i na većim udaljenostima. Zahvaljujući visokoj rezoluciji ekrana i intenzivnom osvetljenju LED diodama, naš LED apotekarski krst omogućava izuzetnu vidljivost čak i u uslovima slabog osvetljenja ili tokom noćnih sati. 

Nova serija LED apotekarskih krstova je posebno dizajnirana da privuče pažnju Vaših klijenata i poboljšaju vidljivost Vaše apoteke. Vaša apoteka će se izdvajati među ostalima i lako će biti primećena. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, naš apotekarski krst je dugotrajan, otporan na vremenske uslove i ima nisku potrošnju energije.

LED apotekarski krst omogućava prikazivanje različitih vrsta sadržaja poput teksta, slika, video zapisa, animacija, datuma, tačnog vremena, temperature. LED multimedijalni krst koristi visokokvalitetne LED diode koje pružaju izuzetnu sliku i osvetljenost. LED diode omogućavaju prikazivanje jasnih tekstova, slika, video zapisa i animacija.

 

Velika beneficija LED apotekarskih krstova je prilagodljivost sadržaja i mogućnost ažuriranja informacija prema potrebama. Naši LED apotekarski krstovi omogućavaju fleksibilnost u prikazu poruka. Možete lako ažurirati informacije koje se prikazuju na krstu, promeniti boje ili prikazati različite animacije. Ova prilagodljivost Vam omogućava da se prilagodite sezonskim promenama, praznicima ili promocijama.

LED apotekarski krst ima dvostrani display, što omogućava prikazivanje poruka i informacija sa obe strane. To znači da će Vaša poruka biti vidljiva i saobraćaju koji dolazi iz suprotnog smera.

Održivost i energetska efikasnost

Dinamični i prilagodljivi

LED multimedijalni apotekarski krst nudi više funkcionalnosti i prilagodljivosti u prikazu sadržaja u odnosu na obični svetleći krst, što omogućava kreativno i efikasno reklamiranje vaše apoteke.

LED tehnologija je poznata po svojoj energetskoj efikasnosti. Naši LED apotekarski krstovi troše manje energije u odnosu na tradicionalne neonke ili druge vrste reklama.