Elitas Belgrade

Sopstvena proizvodnja

Sopstvena proizvodnja = garancija kvaliteta i realizacije u rokovima. Koje su prednosti obezbeđene našim klijentima kroz sopstvenu proizvodnju? ELITAS poseduje sopstvenu proizvodnju, tehnološki i kadrovski opremljenu i dimenzionisanu tako da može da odgovori na svaki zahtev iz oblasti reklamne industrije. Naše proizvode karakterišu visok kvalitet materijala i obrade, vizuelno i tehnološki savremena i konstruktivno servisabilna rešenja.

Po zahtevu klijenta

Svetleće reklame

Elitas za Vas projektuje i izrađuje svetleće reklame vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog dizajna. Kod nas dobijate kompletnu proizvodnju i dizajn svetlećih reklama po meri. Proizvodni program ELITAS-a oblikovan je prema zahtevima klijenata, tako da zadovoljava potrebe za vizuelnim komunikacijama, kao i da podrži izgradnju i očuvanje dobrog imidža. Naša misija je da izradimo reklamu u skladu sa Vašim potrebama, bilo kojih dimenzija i oblika.

Proizvodnja-svetlecih-reklama

Inovacije i moderan dizajn

Izdvajamo iz proizvodnog procesa

Proizvodni program je širok i baziran na zahtevu, a uključuje:

Sve vrste brend elemenata-svetleće reklame sa LED osvetljenjem: lightbox, 3D natpisi i reklame proizvoljnog oblika, stubne reklame, krovne reklame.

Digital signage-centralno prikazivanje slika i video snimaka na dispejima. Displeji su tipično LED i LCD ekrani. Digital Signage postaje standard za komunikaciju sa korisnicima i kupcima.

Informativne oznake-totemi sa elektronskim displejima, LED displeji, meteo stanice sa GPS podešavanjem (datum, apsolutno tačno vreme, temperatura, vlažnost vazduha, pravac i brzina vetra…), saobraćajni znakovi, putokazi, informativne table, elementi spoljašnjeg i unutrašnjeg obeležavanja prostora (parkinga, sadržaja objekta, spratova, prostorija…)

Urbana oprema-služi funkcionalnom i estetskom opremanju naseljenih mesta. Proizvodi urbane opreme su: solarne/pametne klupe, solarna autobuska stajališta

Proces-proizvodnje-3d-slova-za-svetlece-reklame

,,Ključ u ruke"

Proces proizvodnje

Usluga opremanja objekata se pruža po sistemu „ključ u ruke“. Reklame izrađujemo u našoj fabrici. Proces proizvodnje podrazumeva kontrolu kvaliteta, poštovanje standarda i korišćenje moderne tehnologije i najkvalitetnijih komponenti. U procesu proizvodnje reklame učestvuje naš tim dizajnera, arhitekata i inženjera.

Proizvodnja obuhvata pogone za štampanje, plastifikaciju, sečenje i savijanje cevi i limova laserom, odeljenje za elektroniku kao i odeljenje inženjeringa u kome se odvija proces izrade tehničke dokumentacije. Mašine koje posedujemo i koristimo u procesu proizvodnje su: laser za sečenje klirita, čelika, aluminijuma, aktan presa, makaze za lim, CNS, benderica-mašina za savijanje.  

 

Proizvodni kapaciteti

Elitas raspolaže sa 1.650m2 proizvodnog prostora. Sa preko 40 zaposlenih, svojim klijentima možemo da odgovorimo na sve zahteve: od idejnog rešenja, projektovanja, proizvodnje do montaže reklama na Vašoj adresi. Zaposleni u Elitasu, sa velikim znanjem i iskustvom iz raznih oblasti i spremnošću na inovacije, doprinose da je ELITAS često izbor svih onih klijenata koji žele da primenom najnovijih trendova u reklamnoj industriji poboljšaju svoj imidž. Naši klijenti su benzinske stanice, banke, šoping centri, hoteli…

Pogledajte naše PROJEKTE