LED posteri - iPosteri

Multifunkionalni i upadljivi

Reklamiranje u visokoj rezoluciji

LED poster je LED ekran predefinisanih dimenzija koji se koristi za prikazivanje informacija u otvorenom i zatvorenom prostoru. Multimedijalni LED poster ima ultra tanak i moderan dizajn, napravljen od aluminijumskog profila.

LED Posteri - iPosteri svetleci displej beograd
LED Posteri - iPosteri na objeku

LED posteri imaju raznovrsnu primenu i prenosivi su. Primena je indoor, u raznim objektima kao što su tržni centri, konferencijske sale, aerodromi, prodavnice, trgovinski lanci, bioskopi, restorani ili u spoljašnjoj sredini (outdoor). 

Reprodukcija i ažuriranje sadržaja je preko WiFi ili USB konekcije, putem mobilnog telefona ili računara. Preko interneta LED posterima se može upravljati sa bilo kog mesta. 

Montaža multimedijalnog postera je jednostavna, uz pomoć industrijskog postolja LED poster je samostojeći. Može da se postavi ili okači horizontalno, vertikalno ili pod uglom, na zid, plafon ili u izlog.

Uklopite po želji

Šira slika i veća vidljivost

LED posteri su savršena alternativa LCD video wall-u. Iako LCD ima mnogo veću rezoluciju, povezivanjem više postera dobija se veliki displej, koji je vidljiv sa određene udaljenosti tako da se ,,pixeli“ ne vide. Spajanjem 6 postera postiže se format prikaza 16:9. 

LED Posteri - iPosteri svetleci displej
Pogledajte naše PROJEKTE