Profesionalni LCD monitori

Tehnologija tečnih kristala

Moderna tehnologija

LCD (Liquid Cristal Display) je monitor zasnovan na tehnologiji tečnih kristala. Monitori iz naše ponude su japanskog prizvođača NEC. NEC monitori su posebna klasa LCD ekrana predviđena za poslovne potrebe. Profesionalni LCD ekrani su projektovani da rade non stop, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, 365/366 dana godišnje. Uglavnom su to monitori dijagonale 43″, 55″ ili 65″, namenjeni za korišćenje na javnim mestima. Najtraženiji model profesionalnih LCD monitora je od 55″. 

LCD-ekrani-drive-cafe
profesionalni-lcd-monitori

Profesionalni LCD ekrani mogu da budu za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Veliki ugao gledanja, visok nivo osvetljenja, kontrast i vodootpornost im omogućavaju primenu kako unutar objekta (indoor) tako i spolja (outdoor).  Rezolucija profesionalnih LCD monitora ide u 4K. Moguće je spojiti više LCD ekrana, orijentisanih uspravno ili horizontalno, tako da formiraju video zid (video wall). Svaki monitor može da prikazuje potpuno nezavisan sadržaj. 

Ekrani su obično su sa zaštitom od kaljenog stakla. Profesionalni LCD ekrani su uglavnom interaktivni (touch screen) i kao takvi se najčešće koriste za naručivanje hrane i pića u restoranima, za odabir stvari u shopping centrima. Primenjuju se gotovo svuda gde je prisutan digital signage.

LCD ekrani u trznim centrima

Lako ažuriranje sadržaja

Daljinska kontrola

Sadržaj se može ažurirati lokalno ili daljinski. Postoji mogućnost kontrole svih uređaja sa jedne udaljene lokacije. Daljinska kontrola omogućuje kompaniji promenu sadržaja sa udaljene u svim poslovnicama širom zemlje.

Video_ekran
Pogledajte naše PROJEKTE