LED mesh displeji

Savremena tehnologija

Komparativna prednost u reklamiranju

Tradicionalne reklame sa statičnim slikama i natpisima koji ne mogu jednostavno da se menjaju odavno ne mogu da ispune savremene zahteve za reklamama. Nova tehnologija donosi nove prednosti. 

LED mesh displeji svetleci displej
LED mesh displeji

 

Video, animacija, fotografija, zvuk, brza izmena sadržaja, velika osvetljenost i transparentnost displeja daju veliku prednost u reklamiranju u odnosu na zastarele reklame. LED mesh je lagana i fleksibilna LED ,,zavesa“ koja, kao i bilo koji drugi LED displej, reprodukuje video, fotografije, animacije, tekst. 

Fleksibilnost LED ,,mreže“ omogućuje instalaciju i pretvaranje cele fasade u veliki multimedijalni displej. Može da se koristi i u enterijeru i eksterijeru, što je čini savršenom za bilo koju namenu. LED ,,mreža“ ima sve funkcije bilo kojeg LED ekrana, s tim da lagan i tanak dizajn omogućavaju da se montira tamo gde bi klasičan LED ekran bio previše glomazan.

LED mesh displeji reklame na zgradi

Modularne izrade

Hit u svetu

LED mesh ekrani su modularne izrade, tako da možemo da ih isporučimo u dimenzijama koje odgovaraju Vašim potrebama. Ako se napravi ogroman LED mesh ekran, rezolucija LED ,,mreže“ će biti prihvatiljiva i vidljiva sa određene udaljenosti, tako da se ,,pixeli“ ne vide.

Razvojem tehnologije LED mesh displeji su postali veliki hit u svetu, koji je konačno stigao i u Srbiju zahvaljujući Elitas-u. LED mesh dobija sve više na popularnosti zbog mogućnosti proizvodnje velikih ekrana po pristupačnoj ceni.

Pogledajte naše PROJEKTE