Solarne-pametne klupe

Sve na jednom mestu

Odmorite pametno

Solarne-pametne klupe tzv. klupe budućnosti funkcionišu po principu obnovljivih izvora energije (energije vetra, solarne energije) ili na struju. Solarne klupe postavljaju se na javnim gradskim površinama: na trgovima, šetalištima, u parkovima.

Urbana-oprema-solarna-klupa

Pametne klupe izrađujemo od najkvalitetnijih materijala (drvo, čelična konstrukcija), autentičnog i modernog dizajna po želji klijenata. Pored osnovne namene za sedenje i odmor, pametne klupe opciono mogu da imaju dodatne funkcije: besplatan wifi internet, punjenje uređaja svih tipova (preko kabla: microUSB, USB Type-C, klasičan ulaz za USB, Lightning kabl za iOS uređaje ili bežično), reklamni totem sa LED osvetljenjem, interaktivni LCD monitor, multimedijalni LED ekran, meteo podaci i vreme. 

Solarne pametne klupe za pametan odmor

Ugradnjom LCD monitora ili LED ekrana obezbeđuje se grafički prikaz željenih informacija. Interaktivan LCD monitor je posebno popularan za turističke sadržaje. U Gornjem Milanovcu i Požegi smo za Turističke organizacije postavili pametnu klupu sa takvim monitorima, koji omogućavaju moderno, jednostavno i brzo informisanje turista o svim bitnim istorijskim, kulturnim i zabavnim sadržajima.

Solarni panel akumulira energiju sunca, što pored ostalih funkcija obezbeđuje prosvetljavanje reklamnih površina. Uključivanje/isključivanje rasvete se kontroliše fotosenzorom i senzorom pokreta. Pametne klupe mogu da budu element solarnih stajališta. Pametne klupe mogu da funkcionišu i putem energije vetra, tako što se ugradi vetrogenerator.

Solarne pametne klupe funkcionalno rešenje

Funkcionalna rešenja

Za sve vremenske uslove

Obnovljivi izvori energije (energija sunca i energija vetra) su idealno rešenje za napajanje pametnih klupa, jer ne zahtevaju održavanje i besplatni su. Solarne klupe su funkcionalne tokom cele godine, u svim vremenskim uslovima. Pored napajanja na solarnu energiju i energiju vetra imaju i mogućnost napajanja na struju.

Naši prioriteti pri izradu pametnih klupa su funkcionalnost, trajnost, dizajn i završna obrada. Solarne klupe su otporne na sve atmosferske uticaje. Montaža solarnih klupa je  brza i jednostavna.

Pametna klupa sa turistickim informacijama

Pogledajte naše PROJEKTE