LED cifre

Postavljaju se u nizove

Vidljivi parametri Vašeg biznisa

LED cifre služe za prikazivanje informacija, datuma, tačnog vremena, meteo podataka, cena.  Izrađuju se od panela sa ugrađenim LED diodama po konturi brojeva u sedam ili dvanaest segmenata. Mogu da budu u različitim veličinama, sa jednim, dva ili tri reda LED dioda. LED cifre su najčešće u beloj boji, jer su kao takve najčitljivije na dnevnoj svetlosti. LED cifre  se postavljaju u nizove tako da formiraju broj. Prednosti upotrebe LED cifara su višestruke: cena, efektivnost, dugotrajnost.

Led-cifre-na-benzinskoj-stanici

U ponudi imamo i vodootporne LED cifre. LED cifre se ugrađuju u toteme na benzinskim stanicama radi prikaza cena goriva, kao LED cenovnici. LED cifre mogu da se koriste i kao LED satovi. Imaju mogućnost ugradnje sata sa GPS podešavanjem vremena. Merenje vremena se vrši korišćenjem signala GPS sistema, čime se obezbeđuje tačnost na nivou sekunde. Po izvedbi, časovnici mogu da budu digitalni, analogni i kombinovani. Pokazivanje datuma automatski uzima u obzir prestupne godine. LED cifre mogu da prikazuju i meteorološke podatke: temperaturu vazduha, relativnu vlažnost, brzinu i smer vetra, atmosferski pritisak.

LED cifre mogu da se koriste i kao uređaji koji broje unapred ili unazad sekunde tačnog vremena: štoperica, brojač preostalog vremena do nekog događaja, prikaz slobodnih parking mesta. Kontrola je automatski preko senzora ili ručno. LED cifre mogu da služe i kao displeji za prikazivanje brojeva ruleta u kazinu tako što prikazuju poslednjih 15 brojeva na ruletu u odgovarajućim bojama, sa mogućnošću prelistavanja unazad za još četiri skupine od po 15 brojeva. Unos se vrši ručno, od strane krupijea preko tastature na stolu. Dimenzije su 1.000x180x60mm.

Led-cifre-koje-pokazuju-datum-vreme-i-temperaturu

Više modova upravljanja

Kontrola i upravljanje LED ciframa

Deo procesa i rešenja je i znati kako upravljati LED ciframa na displejima. Svaki displej se kontroliše mikroprocesorski. Nizovima displeja se upravlja preko jedinstvenog komunikacionog kanala. Mogući načini upravljanja su direktno preko PC-a; stacionarnom tastaturom unutar totema; infracrvenim daljinskim upravljačem; RF daljinskim upravljačem; SMS porukama; preko Bluetooth-a i preko DOMS protokola. Elitas će Vas obezbediti svim potrebnim rešenjima i uputstvima kako bi instalacija i rad sa LED ciframa i displejima bili što efikasniji za potrebe Vašeg biznisa.

Usluge-Elitas-Belgrade

Pogledajte naše PROJEKTE