Elitas Belgrade

O nama

ELITAS aktivno posluje od 1995. godine. Od poslova štampe i izrade pojedinačnih reklama u početnom periodu, prerasta u kompaniju koja odgovara na stroge zahteve savremene vizuelne komunikacije.

Zašto nam klijenti u potpunosti prepuštaju kreiranje i izvođenje projekata vizuelizacije? Zato što Elitas, na bazi višegodišnjeg iskustva, pruža kompletnu uslugu, po sistemu „ključ u ruke“, što obuhvata dizajn, projektovanje, pribavljanje dozvola, izradu, montažu, održavanje i servis elemenata vizuelne komunikacije. 

Misija Elitasa

Zadovoljni klijenti

Naša misija je da zadovoljimo sve potrebe svojih klijenata u oblasti vizuelnih komunikacija, doprinoseći time i njihovom ugledu i razvoju. Specifičnim, originalnim i savremenim rešenjima korisnicima Vaših usluga se šalje jasna poruka o Vašoj tržišnoj poziciji i prednostima koje mogu imati sarađujući sa Vama.

U realizaciji svog posla, usmereni smo na ispunjenje Vaših zahteva i potreba tako što ih objedinjujemo sa našim znanjem i iskustvom. Poštovanjem ugovorenog kvaliteta proizvoda i usluga, rokova i zadovoljenjem svih ostalih zahteva, na maksimalnom nivou, pružamo Vam stabilan oslonac.

Naše poslovanje usmereno je ka ispunjenju zahteva naših klijenata, što postižemo profesionalnim i odgovornim pristupom. Naša poslovna politika je bazirana na izgradnji i negovanju dugoročnih odnosa i društveno odgovornom poslovanju.

Elitas-Belgrade-O-Nama-zadovoljni-klijenti

Razvoj Elitasa

Inovativnost i širenje na inostrana tržišta

Razvoj kompanije zasniva se na dugoročnoj i društveno odgovornoj poslovnoj politici, inovativnosti u svim elementima poslovanja, primeni novih tehnologija i širenju poslovnih aktivnosti na inostrana tržišta. Naša inovativna poslovna politika se sastoji u stalnom unapređenju poslovanja uopšte, kao i na unapređenju proizvoda i usluga. 

Osnov dugoročne i društveno odgovorne poslovne politike koju Elitas vodi i kojoj je u potpunosti posvećen je razvoj i unapređenje dugoročnih odnosa, zasnovanih na uzajamnom razumevanju, poverenju, stabilnosti i zadovoljstvu svih interesnih strana, kako na eksternom planu (sa svojim dobavljačima, korisnicima i svim ostalim poslovnim partnerima), tako i na internom (sa svojim zaposlenima).

Bitan pravac našeg razvoja je i povećanje obima izvoza. Trenutno imamo predstavništvo u Sloveniji i značajnu mrežu saradničkih kompanija u Evropi. Aktivno radimo na širenju mreže, čime obezbeđujemo kompletnu tehničku i logističku podršku inostranim klijentima koji uvoze naše proizvode. Sarađujući sa nama, naši klijenti imaju mogućnost da koriste prednosti savremenih tehnologija. Dugogodišnje članstvo u ISA, međunarodnoj asocijaciji kompanija iz oblasti reklamne industrije, praćenje stručne literature, posećivanje značajnih specijalizovanih sajmova i događaja, predstavljaju za nas neke od izvora praćenja svetskih trendova.

 

 

Zašto Elitas?

Prednosti saradnje sa nama

Elitas svojim klijentima i drugim poslovnim partnerima nudi sledeće prednosti:

  • Kompletna usluga po sistemu ”ključ u ruke” (dizajn, projektovanje, pribavljanje dozvola, izrada, montaža, pripremni i završni građevinsko-zanatski radovi, održavanje i servis)
  • Vrhunski kvalitet materijala, izrade i konstruktivnih rešenja
  • Ispunjavanje ugovorenih rokova realizacije (što obezbeđujemo zahvaljujući posedovanju sopstvenih resursa: kompletna proizvodna linija, kvalifikovano osoblje, sopstveno skladište repromaterijala)
  • Širok proizvodni program i proizvodnja po posebnim zahtevima, što daje klijentima mogućnost da kupe sve na jednom mestu
  • Garancija na sve proizvode i servisne usluge, uz minimalno vreme odziva za servis
  • Kompletna logistička podrška u zemlji i regionu
  • Inovativna tehnička rešenja (razvojni tim inženjera koji se bavi praćenjem i primenom novih tehnologija)
  • Više od 27 godina iskustva i tradicije na izvođenju kompleksnih i referentnih projekata u oblasti vizuelnih komunikacija
  • Specijalne pogodnosti za dugoročno ugovorenu saradnju.

Naše iskustvo, kreativnost i entuzijazam svakodnevno pretvaramo u rešenja koja pomažu našim klijentima u izgradnji njihovog imidža.

Elitas-Belgrade-O-Nama-prednosti

Proizvodni kapaciteti

Elitas raspolaže sa 1.650m2 proizvodnog prostora. Sa preko 40 zaposlenih, svojim klijentima možemo da odgovorimo na sve zahteve: od idejnog rešenja, projektovanja, proizvodnje do montaže reklama na Vašoj adresi. Zaposleni u Elitasu, sa velikim znanjem i iskustvom iz raznih oblasti i spremnošću na inovacije, doprinose da je ELITAS često izbor svih onih klijenata koji žele da primenom najnovijih trendova u reklamnoj industriji poboljšaju svoj imidž. Naši klijenti su benzinske stanice, banke, šoping centri, hoteli…