Pozivamo sve zainteresovane potencijalne partnere i saradnike da nam se jave.

Ukoliko ste potencijalni dobavljač ili podizvođač, pošaljite nam podatke o svojoj delatnosti, asortimanu proizvoda ili usluga, reference, ukoliko ste kompanija Izvod o registraciji, sertifikat o kvalitetu, licence i sve ostalo što smatrate svojom konkurentskom prednošću na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Ukoliko ste zainteresovani za trgovinsko zastupanje i posredovanje u prodaji naših proizvoda, kao agencija, inženjerski biro ili pojedinac, obezbedićemo za Vas posebne pogodnosti.

Ukoliko ste firma ili tim koji se bavi srodnom delatnošću i želite jačanje sopstvenih kapaciteta i asortimana kroz realizaciju velikih projekata u saradnji sa nama ili se bavite izvođenjem radova koji obuhvataju i vizuelizaciju te biste Vi nas angažovali, otvoreni smo za Vaše predloge.

Strateška partnerstva za nas, takođe, predstavljaju poželjan oblik saradnje. Obratite nam se da zajednički analiziramo mogućnosti za ovakvu saradnju.

Za saradnju u prodaji i proizvodnji i strateška partnerstva, svoje predloge dostavite na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Ukoliko želite da radite sa nama i budete deo našeg tima, doprinosite našem poslovnom uspehu i lično napredujete, podnesite svoju prijavu preko kontakata na strani Zaposlenje

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte KONTAKT