O ELITAS-u

ELITAS aktivno posluje od 1995. godine. Od poslova štampe i izrade pojedinačnih reklama u početnom periodu, prerasta u kompaniju koja odgovara na stroge zahteve savremene vizuelne komunikacije i unapređuje ih. Kako danas radimo? U čemu je utemeljen naš rad i šta obuhvata naša usluga?

Od početka do danas, poslovanje ELITAS-a zasniva se, pre svega na tome da sa klijentima negujemo dugoročne odnosne, na obostrano zadovoljstvo. Naše celokupno poslovanje usmereno je ka ispunjenju zahteva naših klijenata, što postižemo profesionalnim i odgovornim odnosom prema svim učesnicima u poslu i zadovoljstvom naših zaposlenih koji su multidisciplinarno orijentisan, visokostručni kadar, spreman da odgovori svakom novom izazovu. Naša poslovna politika je bazirana na izgradnji i negovanju dugoročnih odnosa i društveno odgovornom poslovanju.

Zašto nam klijenti u potpunosti prepuštaju kreiranje i izvođenje projekata vizuelizacije? Zato što ELITAS, na bazi višegodišnjeg iskustva, pruža kompletnu uslugu, po sistemu "ključ u ruke", što obuhvata dizajn, projektovanje, pribavljanje dozvola, izradu, montažu, pripremne i završne građevinsko-zanatske radove, održavanje i servis elemenata vizuelne komunikacije. Naši klijenti u nama imaju pouzdan i kompletan oslonac u izgradnji imidža putem vizuelne komunikacije. Poštujemo slogan "Sve na Jednom Mestu" što znači da pokrivamo široku lepezu proizvoda u brendiranju i uređenju poslovnih objekata.

Našu ponudu možete videti na stranama Brendiranje, Proizvodi Usluge

 


Razvoj ELITAS-a

Razvoj kompanije zasniva se na dugoročnoj i društveno odgovornoj poslovnoj politici, inovativnosti u svim elementima poslovanja, primeni novih tehnologija i širenju poslovnih aktivnosti na inostrana tržišta.

Naša inovativna poslovna politika se sastoji u stalnom unapređenju poslovanja uopšte, kao i na unapređenju proizvoda i usluga, što pratimo kroz procese kontrole, obuke zaposlenih i delovanje rukovodstva. Integrisani menadžment sistem IMS koji primenjujemo postavljen je po međunarodnim standardima ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001, sertifikovan od strane međunarodnog akreditacionog tela, a trenutno se sastoji iz Sistema upravljanja kvalitetom (QMS), Sistema upravljanja zaštitom životne sredine (EMS) i Sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu (OHSAS). Za preuzimanje sertifikata pratite sledeci link /kvalitet/sertifikati.html

Osnov dugoročne i društveno odgovorne poslovne politike koju Elitas vodi i kojoj je u potpunosti posvećen je razvoj i unapređenje dugoročnih odnosa, zasnovanih na uzajamnom razumevanju, poverenju, stabilnosti i zadovoljstvu svih interesnih strana, kako na eksternom planu (sa svojim dobavljačima, korisnicima i svim ostalim poslovnim partnerima), tako i na internom (sa svojim zaposlenima).

Bitan pravac našeg razvoja je i povećanje obima izvoza. Trenutno imamo značajnu mrežu saradničkih kompanija u Evropi, a aktivno radimo na širenju mreže, čime obezbeđujemo kompletnu tehničku i logističku podršku inostranim klijentima koji uvoze naše proizvode. Dugogodišnje članstvo u ISA, međunarodnoj asocijaciji kompanija iz oblasti reklamne industrije, praćenje stručne literature, posećivanje značajnih specijalizovanih sajmova i događaja, predstavljaju za nas neke od izvora praćenja svetskih trendova.

Mapa mreže saradničkih firmi

Energetska efikasnost za nas takođe predstavlja značajnu oblast, te se bavimo i razvijamo svoje proizvode i u tom pravcu.

Sarađujući sa nama, naši klijenti imaju mogućnost da koriste prednosti savremenih tehnologija.

 

Misija ELITAS-a

Naša misija je da zadovoljimo sve potrebe svojih klijenata u oblasti vizuelnih komunikacija, doprinoseći time i njihovom ugledu i razvoju.

Specifičnim, originalnim, savremenim rešenjima korisnicima Vaših usluga se šalje jasna poruka o Vašoj tržišnoj poziciji i prednostima koje mogu imati sarađujući sa Vama.

U realizaciji svog posla, usmereni smo na ispunjenje Vaših zahteva i potreba tako što ih objedinjavamo sa našim znanjem i iskustvom. Poštovanjem ugovorenog kvaliteta proizvoda i usluga, ugovorenih rokova i zadovoljenjem svih ostalih zahteva, na maksimalnom nivou, pružamo Vam stabilan oslonac.

 

Društvena odgovornost

Društveno odgovorno poslovanje je deo poslovne politike, kao i Politike Integrisanog menadžment sistema ELITAS-a. Zasniva se, pre svega, na našoj svesti da se dugoročan uspeh obezbeđuje kroz sveobuhvatnu brigu o nama samima i celokupnom okruženju, našim direktnim i posrednim uticajem. Sa tim ciljem smo kreirali, primenjujemo i donosimo nova rešenja koja doprinose opštem zadovoljstvu.

Pored dosledne primene zakonskih rešenja, neka od naših rešenja koja su deo naše prakse i konstantno se unapređuju se sastoje u sledećim merama i aktivnostima usmerenim na naše zaposlene i društvo:

-Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu (OHSAS), sertifikovan prema međunarodnom standardu OHSAS 18001

-Novčane stimulacije za brak, drugo i treće dete

-Optimalno uređen radni prostor, po principu KAIZEN „5S“ alata, prilagođen zahtevima za efektivan i efikasan rad koje smo postavili kao cilj pred svoje zaposlene

-Sistem upravljanja zaštitom životne sredine (EMS), sertifikovan prema međunarodnom standardu ISO 14001

-Konstantan rad na povećanju obima izvoza doprinosi i ekonomskom interesu zemlje

-Obaveza primene Kodeksa ponašanja kojim se definišu i kontrolišu odnosi među zaposlenima, odnosi zaposlenih prema klijentima, dobavljačima, podizvođačima i ostalim poslovnim partnerima

-Učešće u humanitarnim akcijama i donacijama i mnoge druge.

 

9 razloga da odaberete ELITAS za poslovnog partnera

Elitas svojim klijentima i drugim poslovnim partnerima nudi sledeće prednosti:

 • kompletna usluga po sistemu ”ključ u ruke” (dizajn, projektovanje, pribavljanje dozvola, izrada, montaža, pripremni i završni građevinsko-zanatski radovi, održavanje i servis)
 • vrhunski kvalitet materijala, izrade i konstruktivnih rešenja
 • ispunjavanje ugovorenih rokova realizacije (što obezbeđujemo zahvaljujući posedovanju sopstvenih resursa: kompletna proizvodna linija, kvalifikovano osoblje, sopstveno skladište repromaterijala)
 • širok proizvodni program i proizvodnja po posebnim zahtevima, što daje klijentima mogućnost da kupe sve na jednom mestu
 • garancija na sve proizvode i servisne usluge, uz minimalno vreme odziva za servis
 • kompletna logistička podrška u zemlji i regionu
 • inovativna tehnička rešenja (razvojni tim inženjera koji se bavi praćenjem i primenom novih tehnologija)
 • 25 godine iskustva i tradicije na izvođenju kompleksnih i referentnih projekata u oblasti vizuelnih komunikacija
 • specijalne pogodnosti za dugoročno ugovorenu saradnju.

 
Naše iskustvo, kreativnost i entuzijazam svakodnevno pretvaramo u rešenja koja pomažu našim klijentima u izgradnji njihovog imidža.

 

ELITAS proizvodni program

Proizvodni program ELITAS-a oblikovan je prema zahtevima klijenata, tako da zadovoljava potrebe za vizuelnim komunikacijama, kao i da podrži izgradnju i očuvanje dobrog imidža. Proizvodi koje izdvajamo su:

Sve vrste brend elemenata - svetleće reklame sa LED, neon ili fluo osvetljenjem, tipa light box, 3D natpisi i reklame proizvoljnog oblika, stubne reklame, nesvetleće reklame

Informativne oznake - totemi sa elektronskim displejima, LED displeji, meteo stanice sa GPS podešavanjem (datum, apsolutno tačno vreme, temperatura, vlažnost vazduha, pravac i brzina vetra,...), saobraćajni znakovi, najavne oznake na putevima, putokazi, registracione i informativne table, elementi spoljašnjeg i unutrašnjeg obeležavanja prostora (parkinga, sadržaja objekta, spratova, prostorija...)

Digital signage - centralno prikazivanje slika i video snimaka na dispejima. Displeji su tipično LED i LCD ekrani. Digital Signage postaje standard za komunikaciju sa korisnicima i kupcima.

Pametna PDLC stakla i folije - moderno, inovativno rešenje, digitalnog zatamljivanja stakla koje obezbeđuje PDLC tehnologija

Urbana oprema - služi funkcionalnom i estetskom opremanju naseljenih mesta. Proizvodi: Pametne klupe, Autobuska stajališta, Punjači mobilnih uređaja i sl. Napajanje može biti klasično ili pomoću obnovljivih izvora energije.

Zašto je reklama = imidž?

Vaša reklama formira prvi utisak o vama, vašem poslovanju, pouzdanosti, kvalitetu.

Setite se šta svako od nas pomisli o firmi ispred koje vidi reklamu koja je neispravna, neujednačeno prosvetljena, koja je izbledela, izrađena od materijala lošeg kvaliteta... Takođe, šta pomislimo o firmi koja ima loše izvedenu reklamu, reklamu na kojoj su loše izvedeni spojevi, vidljive svetiljke kojima se prosvetljava ili firmi koja ima više poslovnih objekata, a na svakom različitu reklamu...? Nasuprot tome, kvalitetna i kreativna reklama vas čini vidljivim, prepoznatljivim, izdvaja vas od konkurencije, čak vas postavlja u povoljniju pregovaračku poziciju. Zato je reklama prvi i značajan element vašeg imidža, a ELITAS, sa svojim iskustvom i dugoročnom poslovnom politikom i kompletnom uslugom po sistemu ”ključ u ruke”, partner koji će vas maksimalno podržati u izgradnji i očuvanju istog, dovođenju klijenata do vas i samim tim povećanju vaše prodaje. Postavimo standarde zajedno!

Našu ponudu možete videti na stranama Brendiranje, Proizvodi Usluge

 

Naš kvalitet je vaša konkurentska prednost

Imperativ našeg poslovanja predstavlja kvalitet!

Najznačajnije za naše klijente su kvalitet materijala, izrade i profesionalni odnos sa svim stranama koje učestvuju u našem poslovanju. U cilju održavanja i unapređenja nivoa kvaliteta, 2011. smo uveli Sistem upravljanja kvalitetom po međunarodnom standardu ISO 9001. Pored tradicije i iskustva, sertifikacija odobrena od strane međunarodnog akreditacionog tela predstavlja dodatnu garanciju kvaliteta poslovanja. Primenom kvalitetnih materijala, kvalitetnom obradom i vizuelno atraktivnim, savremenim i servisabilnim konstruktivnim rešenjima, isporučujemo visokokvalitetan proizvod, koji utiče na dobar imidž naših klijenata i smanjenje troškova održavanja reklamno-informativnih elemenata.

Kvalitet/politika-ims.html

Politika IMS - Uputstvo možete preuzeti u pdf formatu putem linka

Sertifikati

 

Ko su naši klijenti?

Naši klijenti su maloprodajni lanci, lanci poslovno-komercijalnih objekata, kompanije sa poslovnim objektima na koje se postavljaju reklame velikog formata, šoping centri, izvođači radova šireg obima, posrednici/zastupnici i mnogi drugi koji zahtevaju renomiranog poslovnog partnera.

Među njima su:

 • Lanci benzinskih stanica, u Srbiji NIS/Gazprom 25 godina unazad, Lukoil, Petrol zatim van teritorije Srbije Nestro Petrol u BIH, AP Petrol i Petrol u Crnoj Gori i dr.
 • Maloprodajni lanci marketa (MAXI, miniMAXI, TEMPO, Mercator S, IDEA, SuperVERO, Aman plus, Yuhor...),
 • Lanci ekpozitura banaka (Adiko, AIK, SBER, KBM, Direktna, Halk...),
 • Šoping centri (UŠĆE, Delta City, Stadion, Capital Park, Shoppi) i drugi lanci poslovno-komercijalnih objekata (Emmezeta, Wint, Peek & Clopenburg, Telenor, VIP, Winner, Merkur),
 • Hoteli (Four Seasons u Moskvi (Rusija), Crowne Plaza, Holiday Inn Express, Merriott u Beogradu, Regent u Portomontenegro kompleksu u Tivtu, Tre Canne u Budvi)

Posebne pogodnosti u saradnji sa nama imaju reklamne agencije i posrednici, a sarađujemo i otvoreni smo za uspostavljanje saradnje sa firmama iz naše branše radi udruživanja resursa i izvođenja zajedničkih projekata.

Reference

 

Pozovite nas i dobićete brz odgovor

Naši prodajni i projektantski timovi, sastavljeni od dizajnera, arhitekata, građevinskih, mašinskih i elektro inženjera, će analizirati Vaše zahteve i potrebe i predložiti optimalno rešenje koje podrazumeva efektnost, prilagođenost delatnosti i imidžu i tehnički kvalitetno.

Zato nas kontaktirajte putem e-pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefona: +381(11)314-90-71, 316-90-60, fax-a +381(11)314-91-27.

KontaktUkoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte KONTAKT